احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

درخواست نتانیاهو از کشورهای اروپایی درباره ایران

نخست وزیر رژیم صهیونیسنتی جلسه هفتگی خود را با پرداختن به موضوع ایران آغاز و در آن اتهامات خود علیه ایران را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی، در ابتدای جلسه هفتگی خود با پرداختن به موضوع ایران، مدعی شد که در هفته‌ گذشته گفتگوهای مهمی با رهبران روسیه و آمریکا دنبال کرد و در مرکز این گفتگوها فقط یک مسئله وجود داشت و آن موضوع ایران بود.

 

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود افزود: ایران به تجاوزات خود در خاورمیانه ادامه می‌دهد.

 

در حالی که اوضاع عراق به سمت آرامش و ثبات به پیش می‌رود، نتانیاهو اما مدعی شد که نیروهای ایرانی پشت حملات مرگبار روز گذشته علیه معترضان در عراق قرار دارند.

 

نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی که آینده کابینه‌اش به دلیل اختلافات داخلی نامعلوم و نامشخص است، همچنین از اروپایی‌ها خواست تا فشار بر ایران را افزایش دهند، و در ادامه مدعی شد که تل آویو چه همراه با اروپا و چه بدون اروپا، به ایران اجازه هیچ فرصتی برای توسعه آن چه او «تسلیحات هسته‌ای» عنوان کرد را، نخواهد داد.

 

در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش‌های اخیر خود همکاری با ایران را تائید کرده، اما رژیم صهیونیستی در تلاش است تا با طرح اتهامات ضدایرانی خود، سیاست‌های اروپا را با آمریکا علیه ایران همراه کند.

 

این در حالی است که کشورهای اروپایی تا کنون به اتهامات مطرح شده از سوی تل آویو علیه تهران توجه زیادی نداشته‌‎‌اند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر